Vi har et lille hyggeligt stueopdræt hvor hvalpene bliver født inde i vores soveværelse ,og der bliver de til de begynder at kravle rundt, så kommer de ind i vores stue hvor vi har en stor hvalpe gård, her er de tæt på køkkenet og alle andre hverdagslyde.

Vi har 3 dejlige børnebørn som hvalpene vil tilbringe en del tid sammen med, vi har en kat, høns og 3 Finske Lapphunde mere som de også vil blive presenteret for.

Når de er ca 5 uger så åbner vi døren ud til den store verden ( vores have ) med alt det sjove den kan byde på, de vil også i den tid komme ud på bilture til bla, stranden, skoven og ikke mindst til dyrlægen når de skal have deres første vacination og helbreds undersøgelse.

Hvis i er interesseret i at købe en hvalp hos os så vil vi rigtig gerne møde jer, vi har nogle spørgsmål til jer hvor svarene kan være rigtig værdifulde for os at vide. Når hvalpene er 6-7 uger gamle foretager vi en hvalpetest som skal give os en indsigt i bla. hvalpens mentalitet og nysgerrighed, lyst til at jage/lege. Alt dette er med til at vi i fællesskab kan finde den rette hvalp til lige netop jer og jeres livsstil.

En hvalp herfra har i løbet af de 8 uger de er hos os, fået ormekure, er blevet vacineret, de er blevet chippet, er blevet tilvænnet til tørfoder, og er blevet socialiseret på den bedst tænkelige måde.

Med en hvalp herfra følger, en købskontrakt der er udfærdiget af Dansk Kennel Klub, en stambog, en hvalpepakke med mad til den første tid, og andre overraskelser, en fodervejledning.

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub og har taget opdrætteruddannelsen der, og følger DKK´s foreskrifter.

Venlig Hilsen Majbritt.

 

  • To hvalpe fra A kuldet.

  • En socialiserings tur på stranden, vores B kuld.

  • Udendørs legeplads til de små hvalpe.